Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Kivételesen már a legolcsóbb iPhone 15 megvásárlása is jó döntés lehet

Amennyiben hinni lehet a híreknek, az Apple több kedvező újítást is elérhetővé tesz majd a készülékekben.

...svg content...Fotó: Renderkép / Illusztráció
Mobil

Kiss László

Szerkesztő

A legfrissebb hírek szerint az Apple közelgő okostelefonjai meglehetősen nagy mértékben eltérnek majd elődjeiktől a specifikációkat illetően. Példának okáért a teljes iPhone 15 széria egy sokkal nagyobb akkumulátort fog kapni, ami az alapmodell esetében különösen érezhető lesz.

Míg a tavalyi iPhone 14 Pro esetében az Apple az elmúlt évek legnagyobb dizájnváltását hajtotta végre, elhagyva a notch-ot a dinamikus sziget javára, addig az iPhone 14 alapmodell szinte semmiben sem különbözött az iPhone 13-tól. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Az idei év azonban kicsit más lehet, ugyanis az „olcsóbb” iPhone is jelentős változásokat ígér.

Nemrég ugyanis olyan információk láttak napvilágot, amelyek arra utalnak, hogy az Apple jelentős változásokat eszközölt az akkumulátor élettartamát illetően. Amennyiben a jelenleg keringő pletykák igaznak bizonyulnak, úgy az alábbi akkumulátorkapacitásokra számíthatunk (zárójelben az iPhone 14-sorozat akkumulátorkapacitásai):

  • iPhone 15 – 3877mAh (3279mAH)
  • iPhone 15 Plus – 4912mAh (4325mAH)
  • iPhone 15 Pro – 3650mAh (3200mAH)
  • iPhone 15 Pro Max (Ultra) – 4852mAh (4323mAH)

A fenti adatokból jól látható, hogy az alap iPhone 15 sokkal nagyobb, egész pontosan 18%-kal nagyobb kapacitású akkumulátort kaphat, mint a belépőszintű iPhone 14.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.