Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,052 $

Új bikinis fotók jelentek meg Sári Éviről, maga a hőségriadó

Sári Évi mindig is egy nagyon csinos és vonzó nő volt, ez az idő múlásával sem változott, inkább erősödött.

...svg content...Fotó: Instagram/Sári Évi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sári Évi sokak számára az igazi álomnő, formai és lelki szinten is, hiszen az énekesnő, aki színésznőként is kiváló, fontos belső értékeket képvisel. Aki kicsit is követi a karrierjét, az pontosan tudhatja.

Évi karrierje példaértékű, sokat tett és tesz is azért, hogy ez így legyen. Jól érzi magát a bőrében, viszont amennyire sikeres a karrierjében, annyira nincs néha szerencséje a magánéletében. Ez már csak amiatt is nehéz, mivel ismert ember. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

Ismert emberként sosem tudni, miért közelednek az emberek, és később sokakról lehull az álarc. Nehéz, főleg egy olyan nő számára, aki minőségi kapcsolatot szeretne, hosszú távra, igazi családként élni.

Évi így is boldog, ragyogó vonalakkal rendelkezik, sokan irigykednek rá. Egy olyan nő, aki rendkívül elegáns, és pontosan tudja, milyen értékeket képvisel, bárhol is járjon a világban, mert imád utazni.

Mallorca is egy olyan hely, ahol nagyon jól érezheti magát, és mint arra számítani lehetett, újabb fotókat osztott meg. Remek lehet a hangulat, mi pedig csak dicsérni tudjuk a színésznő bikiniformáját.