Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,72 Ft
Euró
388,64 Ft
Font
451,77 Ft
Bitcoin
61,672 $

58 évesen is tökéletes teste van Elizabeth Hurley-nek

Elizabeth Hurley-re valamiért nem hat az idő, és ezt egy újabb bikinis fotóval prezentálta nekünk az Instagram oldalán.

Fotó: Instagram/Elizabeth Hurley
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Bármilyen is hihetetlenül is hangzik, Elizabeth Hurley 1965. június 10-én látta meg a napvilágot, közel 60 évvel ezelőtt. Hihetetlen vagy sem, akár emlékei is lehetnek a 60-as évekből, de a 70-esből már biztosan.

Mindkét évtized legendás volt, akárcsak az azt követő. Három olyan évtized, melyek alapjaiban határozták meg a divatot és a zenei kultúrát, az Egyesült Királyságban különösen, ahol Elizabeth született. Soron kívül Az inflációra hivatkozva többször is árat emelhetnek a bankok

Csak szuperlatívuszokban lehet beszélni a sztár formájáról, aki nemrég töltötte be az 58. életévét. A modell és színésznőnél valószínűleg senki sem tartja jobban magát ebben a korosztályban, de bármelyik 30-assal is fel tudná venni a versenyt.

Rengeteg dicséretet kap emiatt, és gyakran láthatjuk bikiniben, ami nem meglepő, hiszen bikiniket tervez. Hiteles a bikinikben, amiket hord, és a bőre minősége is sokkal inkább egy 30-as éveiben járó nőjére emlékeztet.

Egészen lenyűgöző, és néha alig hisszük el, amit látunk, márpedig ez a valóság. Az alább látható bikinis fotó is csak azt mutatja, hogy Elizabeth valamit továbbra is jól csinál, vagy szimplán nem öregszik.

Tuchel szerint katasztrofális, amit a bírói stáb tett velük szemben Madridban

A Bayern München edzője nem volt elégedett a vonalbíró és a játékvezető munkájával, aminek hangot is adott az elvesztett Bajnokok Ligája elődöntő után.k