Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,103 $

Beckham ígérete is hozzásegítette az Inter Miamit Messi leigazolásához

A teljes klubvezetés azon volt, hogy megszerezzék az argentin világklasszist.

...svg content...MTI/EPA/EFE/Kena Betancur
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

David Beckham számára nem ismeretlen a futballporond rivaldafénye, és nagyon jól tudja, hogy Lionel Messi mekkora értékkel bír az Inter Miami számára. Beckham, aki a csapat résztulajdonosa, végre elárulta, mi motiválta abban, hogy Messit leigazolják – írja a 90min.com.

Egyben felidézte azt a pillanatot is, amikor nyilvánosságra került, hogy Messi az Egyesült Államokban folytatja karrierjét:   Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

„Néhány héttel ezelőtt arra ébredtem, hogy körülbelül egymillió üzenet van a telefonomon. Általában nem szoktam ennyit kapni. Egyszer csak látom, hogy Messi bejelentette, hogy az Inter Miamihoz igazol. Nyilvánvalóan ez már nem volt meglepetés számomra” –  mondta.

„A kezdetektől fogva úgy gondoltam, hogy ha lehetőségem lesz a legjobb játékosokat Miamiba hozni, legyen szó pályafutásuk bármelyik szakaszáról, akkor megteszem, ami tőlem telik. Ezt vállalatam a szurkolóinknak.”

„Szóval amikor azzal szembesültem, hogy a világ egyik legjobbja, ha nem a legjobbja, aki még mindig nagyszerű labdarúgó, az én csapatomban szeretné folytatni, az egy hatalmas pillanat volt számunkra” – tette hozzá Beckham.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.