Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Sörrel kínálták a rendőrök a józan sofőröket Veszprémben

Mint kiderült, szokatlan közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartottak a rendőrök Veszprémben és a Balatonnál.

...svg content...Fotó: Rendőrök szondáztatnak egy autóst a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésbiztonsági ellenőrzése során Nagykapornakon 2020. december 12-én. MTI/Varga György
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

Június 30-án a veszprémi, valamint a Balaton-parti rendőrkapitányságok illetékességi területein hívták fel a közlekedők figyelmét az ittas vezetés veszélyeire.

A negatív szondaeredményt produkáló sofőröknek pedig egy doboz alkoholmentes sörrel kedveskedtek, aminek biztosan sokan örültek. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A vezess.hu beszámolója alapján a program elsősorban az idegenforgalmi szempontból frekventált területekre koncentrált, a veszprémi kapitányság munkatársai évek óta szerveznek hasonló baleset-megelőzési kitelepüléseket.

Az akció során összesen 1574 járművezetőt ellenőriztek, akik közül öten voltak ittasak, így ők természetesen nem sörre, hanem büntetésre számíthattak, amit meg is kaptak.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.