Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Balatoni hajókázás fotózták a bikinis Szőke Zsuzsit

Szőke Zsuzsi nagyon boldog, kiegyensúlyozott, és nemrég egy balatoni hajókázás közben készítettek róla fotókat.

...svg content...Fotó: Instagram/Szőke Zsuzsanna
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Szőke Zsuzsi az egyik legismertebb táncos, köszönhetően annak is, hogy a Dancing with the Starsban szerepelt. A második évad óta tagja a mezőnynek, és ha lesz új szezon, nem kérdés, hogy ott a helye.

Sokan várják a pillanatot, amikor bejelentik a negyedik évadot, mert a TV2 egyik legnézettebb produkciójáról van szó. Eddig rendre egyre magasabbra tették a lécet a készítők, és ez valószínűleg most sem lenne másképp. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Mindig érdekes látni, kikkel táncolnak a profi táncosok, és minden bizonnyal ezúttal is nagy nevekről lenne szó. Zsuzsi addig is éli a boldog életét, és mindenki láthatja, hogy milyen formában van.

Sokan irigykednek rá, ami nem meglepő, mert az a forma, amit birtokol, nagyon erős és látványos. Ilyen, amikor egy nő lélekben is a helyére kerül, és csak úgy ragyog, talán nincs is jobb érzés ennél.

Zsuzsi imádja a Balatont, a nyarat, a jó időt, és hajókázni. Ezt most mind összekötötte egy programban, és a bikinis felvételek sem maradhattak el, akárcsak a poszt alatt beérkezett dicséretek.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.