Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,65 Ft
Euró
385,26 Ft
Font
449,11 Ft
Bitcoin
66,010 $

Megrázó fotók az M5-ös autópályán történt halálos balesetről

Mindkét autó teljesen összeroncsolódott, és többek életét már nem lehetett megmenteni, elhunytak a baleset következményeként.

...svg content...Fotó: Összeroncsolódott személygépkocsi az M5-ös autópálya kecskeméti szakaszán 2023. július 3-án. Hárman meghaltak, miután egy Szeged felé tartó autó átrepült a szalagkorlát felett, és egy másik autónak ütközött. MTI/Donka Ferenc
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, újabb megrázó és tragikus baleset történt a magyar utakon. Legutóbb az M5-ös autópályán számoltak be egy halálos csattanásról, melynek először két áldozata volt.

Később kiderült, egy harmadik sérült is életét vesztette. Kecskemét térségében történt a tragikus baleset, melynek körülményei egyelőre nem teljesen tisztázottak, de azóta már újra járható az érintett szakasz.

Fotó Összeroncsolódott személygépkocsi az M5 ös autópálya kecskeméti szakaszán 2023 július 3 án Hárman meghaltak miután egy Szeged felé tartó autó átrepült a szalagkorlát felett és egy másik autónak ütközött MTIDonka Ferenc
Fotó Összeroncsolódott személygépkocsik az M5 ös autópálya kecskeméti szakaszán 2023 július 3 án Hárman meghaltak miután egy Szeged felé tartó autó átrepült a szalagkorlát felett és egy másik autónak ütközött MTIDonka Ferenc

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.