Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,137 $

Rácz Jenő boldog apuka: „Tenyerén hordoz az én lányom”

Rácz Jenő nagyon boldog édesapa, és úgy érzi, tenyerén hordozza a lánya, akit mindennél jobban szeret.

...svg content...Fotó: Instagram/Rácz Jenő
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rácz Jenőék boldog családként élik az életük, és hogy milyen gyorsan telik az idő, elég megnézni azt, mennyi minden történt velük az elmúlt években. Megtörtént a lánykérés, az esküvő, majd bejelentették, hogy jön a baba.

A kis Kamilla pedig már elmúlt 1 éves, boldogan táncolgat, nagy harmóniában nevelik a szülei. Igazi boldogságban teszik ezt, és ez természetesen a lehető legjobb hatással van a gyermekre, annak fejlődésére. Soron kívül Jelentősen növekedett a végrehajtások száma Magyarországon

Jenőék mindent megadnak a lányuknak, ami csak lehetséges, rengeteg inger éri a kislányt a programokkal, amik ugyancsak pozitív hatással vannak a fejlődésre. Ezek idővel mind élesen látszani fognak a személyiségén, felnőtt korban is.

Emiatt sem szabad arra alapozni, hogy a gyermek az első éveire nem fog emlékezni, mert tudat alatt akkor gyűjti be a legfontosabb ingereket, élményeket. Jenőék tudják ezt, és természetesen az „énidőről” sem feledkeznek meg.

„Tenyerén hordoz az én lányom. Az utolsó szem áfonyáját nekem adta.” – írta boldogan és meghitten a posztjában Jenő, aki boldogabb apuka már nem is lehetne, rendkívül hálás a családjáért.