Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,058 $

Fontos üzenetet küldött Rácz Jenő felesége

Rácz-Gyuricza Dóri is pontosan látja a mocskolódó üzeneteket, kommenteket, odaszólásokat, és időről időre reagál is ezekre.

...svg content...Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Miután Dóri országosan is ismertté vált, szembesülnie kellett azzal, hogy vannak, akik igencsak gyűlölködve tekintenek rá, és soha nem fogják kedvelni. Ez a mai napig így van, egyes emberek ok nélkül is ezt teszik.

A csinos és trendi fiatal édesanya nem tud ezzel mit kezdeni, sokan pedig irigységből gyűlölködnek, mert nem élnek olyan szép életet, mint Dóriék. Ugyanakkor mindenki a saját sorsa kovácsa, és ha teszünk a dolgokért, igenis bármi elérhető. Soron kívül Videóra vettek egy kényszerleszállás közben kigyulladt Airbus utasszállító gépet

Dóri emiatt inkább a pozitív dolgokra koncentrál, élvezi az életet a családjával, de időről időre szembesülnie kell a mocskolódással. Ezúttal nem hozott fel konkrét példát, viszont korábbról tudjuk jól, mikkel szokták támadni.

Amikor valaki sikeres, boldog, és jobban él az átlagnál, ez ugyancsak az elkerülhetetlen kategória. Dóri viszont okosan kezeli ezt, nem megy bele a vitákba, most is inkább csak egy rövidebb üzenetet fogalmazott meg.

„Szívből kívánom mindenkinek, hogy annyira boldog élete legyen, annyi örömmel tele, hogy ne maradjon ideje másokon mocskolódni. Szép vasárnapot! Töltsétek szeretetben.” – üzent ismét Dóri az Instagram oldalán.

Magyar Péter elárulta, miért nem mutatták meg a teljes tömeget szombatról

Magyar Péter elmondása szerint nem kaptak engedélyt, így a drónt nem használhatták, viszont a 100 ezres tömegről nem volt szó.

Nagyon megy az Arsenalnak, ezekkel a gólokkal nyertek a Southampton ellen (videó)

Míg a Manchester United hosszú évek óta keresi a megfelelő edzőt Sir Alex Ferguson helyére, addig az Arsenal egyértelműen rátalált Arsene Wenger méltó utódjára.