18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,241 $

Nem tett vallomást az albertirsai családirtó

A rendőrség tájékoztatás szerint nem tett vallomást az albertirsai családirtó, aki a gyanú szerint egy 2,5 éves gyerekkel is végzett szombaton.

...svg content...Fotó: Bűnügyi helyszínelő dolgozik egy albertirsai háznál 2023. július 1-jén. Egy férfi azzal hívta fel a 112-es segélyhívót, hogy megölte a családját, majd öngyilkosságot kísérelt meg. A rendőrök az albertirsai címen egy nő és egy gyermek holttestét, valamint egy vérző férfit találtak. A 35 éves férfit kórházba vitték, őt jelenleg rendőrök őrzik. MTI/Lakatos Péter
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Megdöbbentő, ami szombaton történt Albertirsán, miután kiderült, hogy egy női és egy gyerek holttestet találtak a rendőrök. A gyilkossággal gyanúsított férfi maga jelentette be, hogy végzett a családjával.

Önmagával már nem sikerült, míg a 33 éves feleségén és a közös kislányukon nem lehetett segíteni. Csak a halál beálltát állapíthatták meg, illetve azt, hogy milyen körülmények között végzett velük a gyilkos. Soron kívül Az árvíz miatt megindult fák veszélyesek, lezárták a Duna-part egy szakaszát Budapestnél

Úgy tudni, hogy a nőt halálra verte, addig a gyereket megfojtotta. Valószínűleg mindketten sokat szenvedtek a haláluk előtt, miközben N. Arnold, a potenciális családirtó nem tett vallomást a gyilkosságban.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az őrizetbe vett N. Arnold ellen több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást, egyben kezdeményezik letartóztatását – írja a rendőrség.

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.

Magyar Péter „hatalmas tömeget” ígér a közmédia épülete elé, és élő felszólalást követel

Egyelőre nem tudni, pontosan hányan lesznek ott a Magyar Péter által szervezett demonstráción szombaton, de a Tisza Párt vezetője hatalmas tömeget vizionál.