Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,72 Ft
Euró
384,85 Ft
Font
451,15 Ft
Bitcoin
67,529 $

Rátkai Mimi hófehérben is különleges (fotók)

Egyre több hófehér színű szettben látni Rátkai Mimit, aki még mindig nagyon vonzó, és más hírességekhez hasonlóan élvezi a nyarat.

...svg content...Fotó: Instagram/Rátkai Mimi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagyon nagy formában vannak a hírességeink, Vajda Luca akár fitneszmodell is lehetne, de Molnár Andi sem panaszkodhat, aki látványos mozdulatokkal mutatta be magán az új edzőszettjeit.

Ez már abszolúte a fesztiválszezon, és Béres Anett szintén ott volt a Balaton Sound-on, bár hangsúlyozta, óvatosan szórakozott, hiszen még mindig nem épült fel teljesen a tavalyi súlyos sérüléséből. Soron kívül Magyar Péter szívesen vitázik, de van egy feltétele

A hírességek is igyekeznek kikapcsolódni, Zámbó Krisztiánék egy nyugodtabb környezetet választottak, míg Király Linda westernes összeállításban élvezte a Balaton Sound nagy bulihangulatát a helyszínen.

Rátkai Mimiről sem feledkezhetünk meg, A Nagy Ő korábbi szereplőjének népszerűsége töretlen. Imádja a divatot, sok különböző ruhát láthattunk már rajta, és az utóbbi időben főként hófehérben jelent meg.

„A mai szettem ebben a csodás napsütéses időben ez a meseszép fehér Fiona ruci.” – írta a posztjában a mindig trendi, csinos, szexi és top Mimi, aki az egyik legelegánsabb híresség Magyarországon.

Szijjártó Péter elmondása szerint egyetlen magyar ügynök sincs veszélyben

Szijjártó Péter egy bulvárlap kérdéseire válaszolt.

Magyar Péter szívesen vitázik, de van egy feltétele

Magyar Péter valódi vitát szeretne, csakhogy a kormány semmilyen formában nem hajlandó képviseltetni magát ezen eseményeken.

A Diákhitel Központ szerint nem igazak a sajtóban megjelent állítások

A 24.hu friss cikke szerint olyan törvénymódosítást fogadott el a parlament, mely lehetővé teszi, hogy két lépcsőben a Tiborcz István érdekeltségébe tartozó Gránit Bankhoz szervezzék ki a Diákhitel Központ ügyfeleit. A Diákhitel Központ tagad.