Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Sári Évi szexi combokat villantott

Sári Évi formája örök, és ezzel együtt jó pár esztendőt letagadhatna a korából, csodálatosan néz ki a híresség.

...svg content...Fotó: Instagram/Sári Évi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Sári Évi nevét sokan ismerik az országban, nagyon régóta énekel és színészkedik. Számos siker van már mögötte, de nemcsak a munkának él, hiszen imád utazni, új helyszíneket megismerni, amik mindig feltöltik.

A magánéletben nem mindig volt szerencséje, pedig egy nagyon intelligens, mély érzésű, humoros és rendkívül vonzó nőről beszélünk. Furcsa, de ez a mai világban sokszor hátrány, nehéz megtalálni az ideális férfit azon nők számára, akik valódi szerelmet keresnek. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Debrecen egyik legnagyobb híressége szeptember 7-én lesz 46 esztendős, de sokkal inkább néz ki 36-nak. Nagyon kedveljük a karakterét, azt, hogy sokat mosolyog, pozitív, és nem szokott panaszkodni.

Ezernyi oka lehetne arra, hogy panaszkodjon, mint a legtöbb ember, de inkább a pozitív energiákra koncentrál. Jól teszi, hiszen ez adja meg azt az alapritmust, ami szükséges a boldog élethez.

Évi rendszeresen jár fotózásokra, most is így tett, és láthatja mindenki, hogy továbbra is odafigyel magára. Szenzációs vonalakat hozott össze, és a nyár még csak most kezdődött el igazán, számos program várhat Évire.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.