Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

A Bayern München jelentheti az utolsó kapaszkodót Mount számára

A Chelsea és Mason Mount számára is a bajorok kínálhatnak menekülőutat.

...svg content...London, 2022. december 27. Mason Mount, a Chelsea (b) és Lloyd Kelly, a Bournemouth játékosa az angol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában játszott mérkõzésen Londonban 2022. december 27-én. A Chelsea 2-0-ra gyõzött. MTI/EPA/Vince Mignott
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Mason Mount már inkább hagyná az alkudozást, és belevetné magát a nyári felkészülésbe a Chelsea-vel, azonban a klubnál vélhetően nem így gondolkodnak, hiszen pénzt szeretnének látni a játékosból.

Méghozzá a lehető legtöbbet, így hiába ajánlott érte harmadjára 55 millió fontot a Manchester United, a Chelsea nem fogadta el, bár valamennyit azért hajlandó engedni a legfrissebb információk szerint – írja a Football Insider. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

A Kékek ugyanis 58 millió fontért, plusz 7 millió egyéb bónuszért odaadnák Mount-ot, akire a Bayern München is szemet vetett, így aztán lehet, hogy a bajorok lesznek végül a befutó, a United ugyanis megunta a szórakozást.

Mount számára ez is kecsegtető ajánlat lehet, hiszen ismét Thomas Tuchel kezei alatt dolgozhatna, már csak az a kérdés, hogy a Bayernnek mennyire sürgős megszerezni a 24 éves játékost.

Ugyanis ha Mount nem hosszabbít a Chelsea-nél, jövőre egész biztosan válogathat majd a jobbnál jobb ajánlatok közül, hiszen szabadon igazolhatóvá válik szerződésének lejártával.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.