Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,244 $

Három időst gyilkolt meg a hétvégén egy férfi Massachusetts államban

A rendőrség arra kérte a lakosokat, hogy nézzék át otthonuk biztonsági videóit, maradjanak éberek, és zárják be az ajtókat és ablakokat.

...svg content...Fotó: Unsplash/Jr Korpa
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A CBS News jelentése szerint letartóztattak egy férfit a Massachusetts állambeli Newtonban vasárnap egy hármas gyilkossággal összefüggésben: a 41 éves Christopher Fergusont gyilkossággal, két rendbeli veszélyes fegyverrel elkövetett testi sértéssel és betöréssel vádolják.

A helyiek a hármas gyilkosság után virágokat hagytak a Boston környéki város otthonánál, ahol a 74 éves Bruno D’Amore-t, feleségét, a 73 éves Gilda D’Amore-t és Gilda édesanyját, a 97 éves Lucia Arpinót holtan találták. A nyomozók szerint szúrt sebeket és tompa tárgy okozta sérüléseket szenvedtek. Soron kívül Eljött a nap, meghallgatja a bíróság Robert Fico merénylőjét

Marian Ryan Middlesex kerületi ügyész szerint arra utaló jeleket fedeztek fel, hogy valaki az alagsori ablakon keresztül tört be, a nyomozók pedig egy lábnyomot is felfedeztek egy vértócsában. A hatóságok egy közeli ház lakójától kaptak egy biztonsági kamerás felvételt, melyen vasárnap reggel 5 óra 20 perc körül egy ing és cipő nélkül sétáló férfi látható.

Nem sokkal később többen is azonosították a videón látható személyt, Fergusont, akit személyesen is ismertek. Bruno és Gilda D’Amore aznapra egy eseményt terveztek a templomba, a Our Lady of Help of Christiansbe, ahol megújították volna esküvői fogadalmukat, de soha nem jutottak el a templomba.

A nyomozók szerint D’Amore-ék egyik barátja és szomszédja ment be a házba vasárnap reggel, miután a pár nem jelent meg a templomban. Benyitott a házba, és ott találta a három lakót, akik „nyilvánvalóan súlyos sérüléseket szenvedtek”. Noha azonnal értesítette a rendőrséget és a mentőket, a három áldozatot a helyszínen halottnak nyilvánították.

A boncolás megállapította, hogy Gilda D’Amore több mint 30 sérülést szenvedett. Bruno D’Amore és Arpino boncolása még nem fejeződött be. A házban dulakodásra utaló nyomok voltak, többek között törött bútorok és egy vérrel borított kristály papírnehezék. A ház konyhájában egy piros és barna foltokkal tarkított kést is találtak. A rendőrség arra kérte a lakosokat, hogy nézzék át otthonuk biztonsági videóit, maradjanak éberek, és zárják be az ajtókat és ablakokat.

Már beszélni is lehet Ficóval, de az állapota továbbra is súlyos

Robert Fico szlovák miniszterelnök állapota stabilizálódott a második, hosszadalmas műtét után, ám továbbra is súlyos az állapota.