Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,75 Ft
Euró
401,60 Ft
Font
478,58 Ft
Bitcoin
62,671 $

Fotókon a nagytarcsai halálos motorbaleset helyszíne

Egy 35 éves férfi vesztette életét a karambolban.

...svg content...Nagytarcsa, 2023. június 26. Összeroncsolódott motorkerékpár a 3102-es úton Nagytarcsán 2023. június 26-án, miután személyautóval ütközött. A motort vezetõ férfi meghalt. MTI/Mihádák Zoltán
Baleset

Bense Róbert

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, egy személyautó és egy motoros ütközött össze hétfő délután Nagytarcsán, a Gránit utcában. A motoros életét már nem lehetett megmenteni.

A 3102-es számú úton bekövetkezett tragikus baleset körülményeit a Gödöllői Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja. Soron kívül Puskás Peti is reagált: „Megöltetek ismét egy gyermeket, tönkretettetek egy családot”

Nagytarcsa, 2023. június 26. Összetört személyautó a 3102-es úton Nagytarcsán 2023. június 26-án, miután összeütközött egy motorkerékpárral. A motort vezetõ férfi meghalt. MTI/Mihádák Zoltán
MTI/Mihádák Zoltán

Habár az idei motoros szezon még csupán nemrég kezdődött, máris sajnálatosan sok tragédia rázta meg az országot. Ezért a rendőrség is a biztonságosabb közlekedés mellett kampányol a legnépszerűbb közösségi oldalon közzétett posztjában.

Nem mindennapi felvételek készültek zsákmányukat felfaló cápákról

Hiába voltak óriási tüskéik és tapadtak erőteljesen a tengerfenékhez, a cápák akkor is elbántak velük.