Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,068 $

A világ egyik legvonzóbb sztárja, rendkívül szexi

Elizabeth Hurley mindig meg tud lepni valamivel bennünket, és továbbra is hozza a fiatalos életérzést, miközben lassan 60 esztendős.

...svg content...Fotó: Instagram/Elizabeth Hurley
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Elizabeth Hurley az egyik legismertebb genetikai csoda, aki június 10-én töltötte be az 58. életévét. 58 éves, ugyanakkor 38-nak néz ki, és ez barátok között is 20 év, amit nem sokan mondhatnak el magukról.

Az égiek nagyon kegyesek voltak vele, amikor megkapta ezt a kivételes genetikát, ami nyilván önmagában nem jelent sikert. Fontos az egészséges életmód, a sportolás, és többek között a kiegyensúlyozott párkapcsolat. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Ez mind megvan Hurley esetében, aki édesanya is, és nem mellesleg anno Hugh Grant párja volt, nagyon hosszú ideig. 1987 és 2000 között volt együtt a két világsztár, nem gondoltuk volna, hogy egy nap szétválnak.

Márpedig így lett, míg Shane Warne csak 2011 és 2013 között lehetett a híres színésznő és modell szerelme. Az évek múlásával a brit sztár csak vonzóbbá vált, sokak számára jelent valós motivációt az életben.

Nem csoda, és ha megnézzük a legújabb fotóit, még biztosabbak lehetünk abban, hogy Hurley valamit nagyon jól csinál. Rendkívül csinosan és elegánsan jelent meg az eseményen, amin remekül érezte magát.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.