Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,44 Ft
Euró
387,15 Ft
Font
451,32 Ft
Bitcoin
65,769 $

Minden eddiginél jobban elhúzhatják a PS5 árának bejelentését

Ha a PlayStation új next-gen konzolja novemberben kerül piacra a Microsoft rivális gépéhez hasonlóan, akkor már kevés idő maradt arra, hogy a Sony bejelentse az árat.

Smart

A T-800-as

Szerkesztő

Ha a PlayStation új next-gen konzolja novemberben kerül piacra a Microsoft rivális gépéhez hasonlóan, akkor már kevés idő maradt arra, hogy a Sony bejelentse az árat.

A koronavírus a Sony-nál és a Microsoftnál is jelentősen átírhatta a forgatókönyveket, de szerencsére az új PlayStation és az új Xbox megjelenése sem csúszik át 2021-re. Az amerikaiak már megerősítették, hogy novemberben lesz a Series X/S megérkezésének dátuma. Soron kívül Nyilatkozott a TEK Orbán Viktor védelméről a Robert Fico elleni merénylet után

A Sony-nál még mindig kivárnak, de tisztázták, hogy a PS5 még idén elérhetővé fog válni a játékosok számára, valószínűleg szintén novembertől, ami az ünnepi időszakot jelenti. Nagyobb kérdést jelent, hogy milyen árakon kaphatjuk meg ezeket a konzolokat.

ÚJABB ÉRDEKES INFORMÁCIÓK A PS5 KONTROLLERÉRŐL

A TheTechGame is kiemelten foglalkozik a témával, mert a potenciális vásárlóknak már tudniuk kellene, hogy mire számítsanak az ünnepekkor. Közel sem mindegy, hogy mikor leplezik le az árakat, és úgy tűnik, hogy a két rivális egymásra vár.

A Sony minden eddiginél jobban elhúzhatja a PS5 árának bejelentését, de valószínű, hogy mindez szeptemberben, vagyis a következő hónapban meg fog történni. Ha megnézzük a PS2 és a PS3 árának leleplezését, ez körülbelül 6 hónappal azelőtt volt, hogy megjelentek volna a boltok polcain.

Sőt, a jelenlegi generációs PS4 árát is már 5 hónappal a megjelenés előtt ismerhettük. Ugyanez vonatkozik az Xbox S sorozatra is, mert a Microsoft még mindig nem adott információt az árazásról. A jelenlegi Xbox One árát 5 hónappal az indulás előtt kaphattuk meg.

Ha azonban az Xbox 360-at nézzük, akkor csak 3 hónap telt el az árazás és a megjelenés között. Most egy hasonló taktikát követhetnek, ami eddig a Sony-ra messze nem volt jellemző. Érdekes lesz látni, hogy az Xbox Series X, és a gyengébb Series S mennyivel lesz olcsóbb vagy drágább a PS5-nél.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/vadonatuj-reszletek-derultek-ki-a-series-x-re-erkezo-igeretes-horrorjatekrol/

Orbán Viktor Robert Ficóról: „Jelenleg az életéért küzd, élet-halál között van”

Több szempontból is fontos lenne Robert Fico mihamarabbi felépülése, Magyarország számára is, amiről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt egy reggeli interjújában .