Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,950 $

Szilágyi Áron bronzérmet nyert az Európa Játékokon

Szilágyi Áron végül bronzérmet nyert vasárnap férfi kardban az Európa Játékokon.

...svg content...Fotó: Szilágyi Áron a férfi tőrözők versenyén az Európa Játékokon a krakkói Tauron Arénában 2023. június 25-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Szilágyi Áron bronzérmet nyert férfi kardban vasárnap a krakkói központú Európa Játékok vívóversenyeinek első napján. A csoportkört hat győzelemmel teljesítette a háromszoros olimpiai aranyérmes, világ- és Európa-bajnok magyar vívó, majd spanyol, román és német ellenfélen keresztül jutott el az elődöntőig úgy, hogy a 16 között Iulian Teodosiu ellen 1-7-ről fordított.

A fináléért Sandro Bazadzével találkozott, azaz a világranglista georgiai éllovasa és magyar második helyezettje feszült egymásnak. Előbbi úgy nyert 15-13-ra, hogy 13-10-re még a magyar kardozó vezetett. Szilágyi Áron a magyar küldöttség 12. érmét, az ötödik bronzot szerezte az Európa Játékokon. Soron kívül Vitézy Dávid pillanatok alatt rakta helyre Karácsony Gergelyt

(MTI)

A Manchester United nyerte az FA-kupa döntőt a City ellen

A Manchester United meglepte a Manchester Cityt az FA-kupa döntőjében, ami sokba került, így a Vörös Ördögök visszavágtak a tavalyi fináléban történtekért.

Élőben adja a tv a Real Madrid utolsó bajnoki meccsét

A Real Madrid bajnokként léphet pályára szombat este, amit élőben ad a televízió, majd jön a Dortmund elleni döntő a Bajnokok Ligájában.