Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Halálos hullámvasút-baleset történt Svédországban

Nemcsak sérültjei, hanem már halálos áldozata is van a svédországi hullámvasút-balesetnek, nem lehetett megmenteni a sérült életét.

...svg content...Fotó: Unsplash/Peter Ivey-Hansen
Európa

Hujber Dávid

Szerkesztő

A hírek szerint egy ember már biztosan életét vesztette a svédországi hullámvasút-balesetben, ami Stockholmban történt. A stockholmi vidámparkból jelentették a tragédiát, az egyik sérült életét nem lehetett megmenteni.

Többen megsérültek, miután a Grona Lund park Jetline névre keresztelt hullámvasútja kisiklott. Erről a Sky News jelentett az SVT nyomán, nem sokkal a halálos baleset után, addig a rendőrség megerősített, több sérült is van.

Egy rendőrségi szóvivő arról számolt be, hogy az incidens miatt kiürítik a parkot, és megkezdik a vizsgálatok. Egyelőre nem tudni pontosan, mi okozhatta a tragédiát, illetve milyen korú és nemű az áldozat.

Az SVT azt írja, hogy a Jetline kisiklott, majd több méteres magasból a földre zuhant. Jenny Lagerstedt, az SVT riportere épp a helyszínen tartózkodott, amikor megtörtént a tragédia, melynek kapcsán elárulta, a kocsi levált a sínekről és lezuhant a sínpályáról, miközben emberek voltak rajta.

Helena Boström Thomas, a rendőrség arról is beszélt, hogy jelentős számú erőket küldtek a helyszínre. Több egységet is riasztottak, illetve egy mentőhelikopter is leszállt a területen a mentés miatt. Egyesek leestek a hullámvasútról, mások odafent akadtak, akiket leemeltek a mentőszolgálat munkatársai.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.