18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,44 Ft
Euró
387,15 Ft
Font
451,32 Ft
Bitcoin
65,769 $

Kétéves gyermek lőtte le 8 hónapos terhes édesanyját

A véletlenül elsütött fegyver megölte az anyát és a születendő gyermeket is.

...svg content...Fotó: Unsplash/Tom Def
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

A rendőrség közlése szerint a kétéves kisfiú az ohiói Norwalkban hátba lőtte terhes édesanyját, melynek következtében a nő és a születendő gyermek is életét vesztette. A CNN jelentése szerint a rendőrségre június 16-án, nem sokkal 13 óra után futott be egy segélyhívás a 31 éves anyától, aki elmondta, „hátba lőtte 2 éves kisfia”.

A nő azt is megosztotta a diszpécserrel, hogy nyolc hónapos terhes. Pillanatokkal később férje hívta fel a 911-et, s közölte, „kapott egy telefonhívást a feleségétől”, aki „kiabált valamit a fiúról, és hogy hívni kell a 911-et”, mert a nő nem tudta, mit tegyen. Soron kívül Nyilatkozott a TEK Orbán Viktor védelméről a Robert Fico elleni merénylet után

A rendőrök azonnal a helyszínre siettek, a rendőrségi közlemény szerint pedig mivel az ajtó zárva volt, betörték az ajtót. Az anyát és a kisfiút is az emeleti hálószobában találták meg, ahogy a fegyvert is. A fiút édesanyja kérésére kivitték a szobából, a rendőrök pedig megkezdték az elsősegélynyújtást.

A hatóságok szerint, amikor megérkeztek a helyszínre, „az anya teljesen magánál volt”, és „teljes körűen beszámolt a történtekről”, eközben pedig 28 éves férje is megérkezett. Az anyát azonnal egy kórházba szállították, ahol sürgősségi császármetszést hajtottak végre. Nem sokkal később azonban a gyermeket és az anyát is halottnak nyilvánították.

A rendőrségi közlemény szerint a házkutatás során számos gyermekbiztonsági eszközt találtak az házban, köztük biztonsági kapukat szinte minden ajtónál és gyermekzárat minden fiókon. Egyelőre nem tudni, hogy hogyan férhetett hozzá a gyermek a fegyverhez, a rendőrség közlése szerint a nyomozás folyamatban van.

Orbán Viktor Robert Ficóról: „Jelenleg az életéért küzd, élet-halál között van”

Több szempontból is fontos lenne Robert Fico mihamarabbi felépülése, Magyarország számára is, amiről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt egy reggeli interjújában .