18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,32 Ft
Euró
385,93 Ft
Font
451,42 Ft
Bitcoin
67,473 $

Megölte két újszülöttjét egy dél-koreai nő, majd két évig a fagyasztóban tárolta

Vérfagyasztó eset ügyében intézkedtek a dél-koreai hatóságok: a nő beismerte szörnyű tettét.

...svg content...Fotó: Unsplash/Gigin Krishnan
Ázsia

Borbély Fanni

Szerkesztő

A dél-koreai rendőrség arról számolt be, hogy elfogatóparancsot adtak ki egy nő ellen, akit azzal vádolnak, hogy megölte két újszülöttjét, majd a babák holttestét két éven át a fagyasztóban tárolta. A Gyeonggi Nambu tartományi rendőrség egyik tisztviselője a CNN-nek nyilatkozva megosztotta, a 30-as éveiben járó nő beismerte szörnyű tettét.

Azzal indokolta saját gyermekei megölését, hogy financiális nehézségekkel küzdött, így már nem tudta volna ellátni a két újszülöttet 12, 10 és 8 éves gyermekei mellett. Az újszülöttek mindössze egynaposak voltak, amikor a nő megölte őket. Soron kívül Hivatalosan is bejelentették Szoboszlai új edzőjét, megvan Klopp utódja

Az első áldozat a negyedik gyermeke volt, aki 2018 novemberében született egy kórházban. A rendőrség közlése szerint a kislányt a születése utáni napon megfojtotta, majd a holttestet otthonában a fagyasztóba tette. A vád szerint pontosan ugyanezt tette ötödik gyermekével is, a 2019 novemberében született kisfiúval is.

Férje megosztotta, ő úgy tudta, hogy a két gyermeket elvették az anyától, ezért ő nem tudott a gyilkosságokról. A szörnyű gyilkosságokra májusban derült fény, amikor a kormány ellenőrző és felügyeleti testülete megállapította, hogy a csecsemők születését soha nem jegyezték be hivatalosan, noha a kórházban volt feljegyzés a születésükről.

A testület ezután értesítette Suwon City Halt, az önkormányzatot, mely rendőrségi vizsgálatot kért, miután az anya visszautasította a helyszíni ellenőrzést. Június 21-én a rendőrség házkutatást tartott a nő otthonában, mely során beismerte a gyilkosságokat. A nő pénteken jelenik meg a bíróságon.