Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,07 Ft
Euró
384,24 Ft
Font
450,91 Ft
Bitcoin
68,842 $

Kellemesen alakul a Balaton hőmérséklete, különösen Gyenesdiásnál

Tihanynál és Balatonfenyvesnél 25 fokot mértek a vízhőmérők.

...svg content...Fotó: Unsplash
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

A meleg időben álló- és folyóvizeink is egyre melegebbek, ami mindenképp jó hír a strandolást tervezőknek.

Kétségtelenül szerencsés az, aki vízparton töltheti a forró napokat, egyúttal meg is lehet érteni a döntését, hiszen tavaink hőmérséklete már egészen kellemesen alakul, különösen a sekélyebb részeken. Soron kívül Orbán Viktor besétált egy hódmezővásárhelyi sörözőbe

Az Időkép beszámolójából kiderül, hogy a Balaton Gyenesdiásnál a legmelegebb, egészen pontosan 27 fokos, míg Tihanynál és Balatonfenyvesnél 25 fokot mértek a vízhőmérők.

De a Fertő- és Velencei-tó is sokat melegedett, utóbbi például 24 fokos, ám a Tisza-tó kicsit hűvösebb, 22 fok volt ma reggel.

De a portálon arra is felhívták a figyelmet, hogy csütörtökön és pénteken további 1-2 fokot melegedhetnek tavaink, bár ez érhető annak fényében, hogy mára is nagy meleget jósolt az OMSZ.

Orbán Viktor Karácsony Gergelynek üzent: „Bukorvári van, új főpolgármester lesz”

Orbán Viktor miniszterelnök sem tartja jó vezetőnek Karácsony Gergelyt, aki Szentkirályi Alexandra szerint csak egy báb, valójában Gyurcsány Ferenc irányít Budapesten.

Magyar Péter reagált Orbán Viktor Varga Juditról tett nyilatkozatára

Magyar Péter ismét Varga Juditról nyilatkozott, két témában is megemlítette a volt feleségét, aki ugyan már nem politikus, kapcsolatba maradt a kormánnyal.