Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
363,33 Ft
Euró
393,12 Ft
Font
463,77 Ft
Bitcoin
57,400 $

Imádják a rajongók Arnold Schwarzenegger és Gal Gadot közös fotóját

Arnold Schwarzenegger és Gal Gadot jó kapcsolatot ápolnak egymással, mindketten a Netflix családjához tartoznak.

...svg content...Fotó: Gal Gadot izraeli színésznő a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala (Batman v Superman: Dawn of Justice) című filmjének bemutatóján a New York-i Radio City Music Hallban 2016. március 20-án. (MTI/EPA/Peter Foley)
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Arnold Schwarzenegger továbbra is remek formában van, bicepszben is erős. Ez pedig dicséretes, tekintve a korát és azt, hogy milyen operációkon esett át korábban, de szerencsére továbbra is velünk lehet.

Arnold egy nap hatalmas űrt hagy maga mögött, egy olyan legenda, aki hosszú évtizedek múlva is motiválni fogja az embereket a legendájával, nemcsak a testépítés, hanem a színészet, illetve minden más terén is. Soron kívül Árpád hídi tragédia: még nem erősítették meg a Schadl-ügy tanújának halálát

Nemrég készült el az első olyan sorozat, amiben Anrold a főszereplő. Egyre több világsztár szerepel sorozatokban, ami korábban ritkaságszámba ment, addig most már aktuális hírességek is megteszik ezt, hiszen ez a jövő.

Nem is a jövő, hanem a jelen, ráadásul remek pénzkereseti lehetőséget jelent. Gal Gadotnak is van sorozata a Netflixen, nemrég találkozott egymással a két világsztár, akik ugyan más generáció tagjai, sok bennük a közös.

Arnold nagyon örült a színésznőnek, jókat beszélgettek, és azt kell mondjuk, Gadot még mindig az egyik legszebb nő, nemcsak a hírességek között. Ez a fotó is bizonyítja ezt, jól mutatnak egymás mellett.

Kubatov Gábor továbbra is "futballistafeleségnek" tartja Magyar Péternek

Kubatov Gábor ugyan ellenfélnek tekinti Magyar Pétert a Tisza Párt miatt, más kérdés, mit gondol róla, mint ember, politikus.

Exit poll: elsöprő munkáspárti győzelem született a brit választásokon

A legfrissebb exit poll eredmények alapján a Munkáspárt jelentős többséggel nyerheti a brit parlamenti választásokat.

Kubatov még egy légtérben sem akar lenni Magyar Péterrel Varga Judit miatt

Kubatov Gábor nagyon kedveli és sokra tartja Varga Juditot, emiatt sem akarna ugyanazon légtérben lenni Magyar Péterrel, akiről durva dolgokat lehetett hallani a Hajdú Péter által készített interjúban.