Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,058 $

Egészen közeli fotók készültek a bikinis Kárpáti Rebekáról

Kárpáti Rebeka sem panaszkodhat a nyári formájára, az egyik leglátványosabb, és büszkén mutathatja meg a vonalait.

...svg content...Fotó: Instagram/Kárpáti Rebeka
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ez már valóban az igazi nyári szezon, ezen a héten beköszöntött a valódi nyár, aminek már hetekkel korábban meg kellett volna éreznie. Ez még mindig jobb, mintha a június hónapot is elvesztettük volna.

Az azonban üdvözítő, hogy már kora reggel közel 20°C körül mozog a levegő hőmérséklete, és pontosan ez az, amire vágytunk. A hírességek is imádják ezt, Nádai Anikó csak úgy ragyog a napsütésben, bombaformában van a kétszeres sztáranyuka. Soron kívül Videóra vettek egy kényszerleszállás közben kigyulladt Airbus utasszállító gépet

A világsztárok sem panaszkodhatnak, és a kortalan Elizabeth Hurley olyan fürdőruhás fotókat posztolt magáról, hogy az ember zavarba jön tőle. Mindeközben Barta Sylvia keményen edz a konditeremben, tovább és tovább formálja tökéletes vonalait.

Szóval igen, nem panaszkodhatnak a hírességek, néhányuk nagyon nagy formában vágott neki az idei nyári szezonnak. Így tett Kárpáti Rebeka is, akit az egész ország ismerhet, a Nyerő Páros óta különösen.

A csodálatos modell imádja a nyarat, izgatottan várta jó időt, és mint mindig, ennek is megadja a módját. A bikinik is szenzációsan mutatnak rajta, ezen a héten sokszor hordhatja a különleges ruhadarabokat, mert végig jó időnk lesz.

Magyar Péter elárulta, miért nem mutatták meg a teljes tömeget szombatról

Magyar Péter elmondása szerint nem kaptak engedélyt, így a drónt nem használhatták, viszont a 100 ezres tömegről nem volt szó.