Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,888 $

Bokszedzés alatt készült videó Loláról, aki keményeket üt

Nemcsak keményeket üt, hanem azokat gyorsan is viszi be, ráadásul pontosan, ami csak a javára válhat.

...svg content...Fotó: Instagram/Lola
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A hírességek között sokan vannak, akik rendszeresen sportolnak, akár napi szinten. Ez nemcsak kikapcsolja őket, hanem egyúttal testileg, lelkileg és mentálisan is fejlődnek, ami ugyancsak fontos az ember életében.

A lehető legjobb döntés, ha valaki rendszeresen sportol, legyen az konditermi edzés, futás, vagy bármi egyéb. A lényeg az, hogy szeressük, csináljuk, és mindig törekedjünk arra, hogy kihozzuk magunkból a maximumot. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Ha ez megvan, igent mondtunk a nagy változásokra, hiszen a sport minden más területre is hatással van. Emellett serkenti az agyműködést, kevésbé leszünk fáradékonyak, és a kedélyállapotunk is javul.

Ezernyi olyan momentum van, amik által jobbá és többé válhatunk. Lola számára is fontos a testmozgás, aki nem mellesleg az egyik legvonzóbb énekesnő, és ennek kapcsán is sok dicséretet kap.

A boksz szerelmese a csinos énekesnő, és mindig tud valami újat mutatni. Ebben a nagy nyári melegben is van kedve egy kis bokszhoz, és mint látni fogjátok, nagyon ügyes benne. A videót erre a linkre kattintva érhetitek el korlátozott ideig.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.

Rekordszámú független jelölt indul a júniusi önkormányzati választásokon

A Nemzeti Választási Iroda legfrissebb adatai szerint a júniusi önkormányzati választáson 7680 polgármesterjelölt vesz részt, akik közül többségük, 6297 függetlenként indul.

Napokon belül ismertté válhatnak a közmédiás EP-vita részletei

A közmédia jövő héten, a pünkösdi ünnepet követően tájékoztatja az Európai Parlamenti listát állító szervezeteket az általa tervezett vita részleteiről.