18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,991 $

23 éves férfi ölt meg egy idős jánoshalmai nőt, magával vitte az áldozat TV-jét is

A fiatal férfi olyan súlyos sérüléseket okozott az idős nőnek, hogy életét vesztette. A gyilkos még áldozata TV-jét is ellopta.

...svg content...Rendőrök és rendőrautók 2023. június 18-án Jánoshalmán, ahol holtan találtak egy idős nőt. A 80 éves áldozatra az ágyában talált rá a szomszédja június 18-án hajnalban. A nő meggyilkolásával egy 23 éves férfit gyanúsítanak, akit a rendőrök őrizetbe vettek és kezdeményezték a letartóztatását. MTI/Donka Ferenc
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A police.hu beszámolója szerint 2023. június 18-án hajnalban futott be egy bejelentés a rendőrségre, miszerint egy jánoshalmi idős nőt holtan talált ágyában a szomszédja.

A helyszíni és halottszemle során kiderült, hogy a holttest fején található sérülések bántalmazástól származtak. A bűncselekmény elkövetésének a gyanúja egy 23 éves férfire terelődött. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A tetthelyen talált bizonyítékok alapján feltételezhető, hogy a férfi betört a 80 éves asszonyhoz, majd amikor a sértett tetten érte, bántalmazta őt. Távozásakor magával vitte az idős áldozat TV-jét.

Az alapos nyomozati munka eredményeként a rendőrök három órán belül beazonosították, majd elfogták az emberölés gyanúsítottját, akinél a házkutatás során megtalálták az eltulajdonított készüléket is.

A férfit emberölés gyanúja miatt őrizetbe vették a Bács-Kiskun vármegyei nyomozók, akik kezdeményezik letartóztatását.

Döntést hozott a bíróság Fico merénylőjének ügyében, több órán keresztül tárgyaltak

A lévai férfi indítékait is vizsgálták, egyértelmű a politikai motiváció.