Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,55 Ft
Euró
387,61 Ft
Font
452,35 Ft
Bitcoin
66,550 $

Eden Hazard karrierje mélypontján sem gondol a visszavonulásra

Az elmúlt évek nem Hazardról szóltak, de a belga játékos még nem akasztja szögre a stoplist.

...svg content...MTI/EPA/Rodrigo Jimenez
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Eden Hazard 2019-ben érkezett a Real Madridhoz, a Chelsea pedig óriásit kaszált rajta, hiszen a bónuszokkal együtt csaknem 146 millió eurót kapott érte. A spanyol klub ugyanakkor az egyik legrosszabb igazolásaként tarthatja számon.

Hazard a következő négy évben mindössze 76 mérkőzésig és 7 gólig jutott, rengeteg sérüléssel kellett megküzdenie, a csúcsformája pedig már rég a múlté. Egy évvel szerződésének lejárta előtt végül távozik Madridból. Soron kívül Belső vizsgálat indult a rendőrségnél a Magyar Péterről kiszivárgott jelentés miatt

Azt azonban leszögezte, hogy még nem gondolkodik a visszavonuláson: „Még mindig van egy kis energiám, és képesnek érzem magam arra, hogy profiként játsszak” – mondta Hazard, aki a válogatottól ugyan már visszavonult, de nemzeti csapat Ausztria elleni EB-selejtezőjén azért ott volt a tribünön.

Leszögezte, hogy még nem döntött a jövőjével kapcsolatosan, először ugyanis szeretné maga mögött hagyni az elmúlt évek viszontagságait, és a családjával eltölteni némi időt – számolt be róla a 90min.com.

Azonban úgy tudni, hogy akár Szaúd-Arábiába is igazolhat, ami annyira nem lenne meglepő, hiszen igazán nagy név, és a szaúdi ligába épp a Hazardhoz hasonló játékosokat csalogatnak, olyanokat, akik számára Európában már nem sok lehetőség maradt, azonban még mindig komoly reklámértékkel bírnak.

Ismét megoperálták Robert Ficót, még mindig nagyon súlyos az állapota

Továbbra is nagyon súlyos Robert Fico állapota, aki időközben újabb operáción esett át az ellene elkövetett merénylet miatt.