Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,59 Ft
Euró
401,33 Ft
Font
479,53 Ft
Bitcoin
62,812 $

Országszerte informatikai hiba akadályozza a hazai határátkelők működését

Az esti órákban jelentkezett a probléma.

...svg content...Nagykereki, 2020. szeptember 4. A Nagykereki-Bors II. autópálya-határátkelõhely Nagykereki határában az átadás napján, 2020. szeptember 4-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

A rendőrség hivatalos honlapján feltüntetett közlemény szerint a több közúti határátkelőhelyen és a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren is informatikai rendszerprobléma adódott.

Mint írták, a hiba csütörtökön 19:35-től áll fenn, és akadályozza a határátkelők működését, emiatt megnövekedett várakozási idővel kell számolni. A szakemberek dolgoznak a rendszer helyreállításán. Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

A hatóságok azt ajánlják, hogy elindulás előtt tájékozódjanak a határátkelők nyitvatartásáról, az aktuális várakozási időről a Határinfó, valamint a Rendőrségi Útinformációs rendszer applikáció segítségével.

Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Gázrobbanás történt egy 10 emeletes tapolcai társasház harmadik emeletén

Egy harmadik emeleti lakásban történt a gázrobbanás, ami miatt 198 embernek azonnal el kellett hagynia az épületet.

Kikapott a Ferencváros a Pakstól a NB1-ben, Böde is betalált

Először kapott ki a Fradi az NB1-ben, az előző szezon nagy riválisa tett keresztbe a címvédőnek, akik így is maradnak az élen.