Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,944 $

Látnod kell Gáspár Evelin születésnapi ruháját

Természetesen Gáspár Evelin megadta a módját a születésnapját, egy igen elegáns ruhát választott a nagy napra.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style

Takács Petra

Szerkesztő

29 évvel ezelőtt ezen a napon sírt fel Gáspár Evelin, szülei legnagyobb örömére. Már nagyon várták őt, a család első gyermekét, majd pár esztendővel később a húga, Gáspár Virág is megszületett.

Noha fiú nem érkezett, Bea és Győző így is nagyon boldog, imádják a lányaikat. Mindketten nagyon más karakterek, és részben a kamerák előtt nőttek fel, köszönhetően a Győzike Show-nak, ami óriási sikerrel futott az RTL-en. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Azóta a két lány felnőtt, olyannyira, hogy Evelin jövőre már a 30. születésnapját fogja ünnepelni. Pokolian gyorsan telnek az évek, és ezt rendre a gyerekeinken látjuk a leginkább, de ennek is megvan a maga szépsége.

Evelin az előző héten tette le a műsorvezetői vizsgáját a TV2-nél az a akadémián. Ma pedig a 29. születésnapját ünnepelheti, és a következő minden bizonnyal még különlegesebb lesz a 30 miatt, de addig még sok minden fog történni vele.

Gáspár Bea is az elsők között köszöntötte fel a lányát, remek kapcsolatot ápolnak egymással. Evelin, aki egy ideje már Budapesten él, egy igen menő szettet rakott össze a születésnapjára, amit ezen a linken keresztül nézhettek meg.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.