Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,21 Ft
Euró
394,32 Ft
Font
469,66 Ft
Bitcoin
63,491 $

Egy újabb ok, hogy nagyon kedveljük Gelencsér Timit

Számos oka van annak, hogy kedveljünk egy embert, és ez a mi esetünkben sincs másképp a sztárok kapcsán, akiket többségében mindenki csak felületesen ismerhet.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Számos oka van annak, hogy kedveljünk egy embert, és ez a mi esetünkben sincs másképp a sztárok kapcsán, akiket többségében mindenki csak felületesen ismerhet.

A közösségi média azonban jó lehetőséget ad arra, hogy egy kicsit betekintsünk a kulisszák mögé, és plusz információkra tegyünk szert. Az ember sok esetben elhamarkodottan ítéli meg a társait, ami nem a legjobb tulajdonság. Soron kívül Árvízhelyzet: nagyon fontos információkat közölt a nyugdíjak kapcsán a Magyar Posta

Az Instagram néha csalókA lehet, de a legtöbbször valóban tisztább képet kaphatunk a sztárokról. Ez a Magyarországon élő hírességek esetében sincs másképp, akik részben ugyanúgy élnek, mint az átlagemberek.

A VILÁGHÍRES ÉNEKESNŐ AKTUÁLIS FORMÁJA: LENYŰGÖZŐ

Gelencsér Tímea már csak a külseje miatt sem mondható átlagosnak. Egy szép, fiatal nő, akit már 300 ezeren követnek az Instagramon. Óriási szám ez a hazánkban, és egyúttal az egyik legtöbb is, és közben ott a felelősség.

Timi folyamatosan aktív, informálja a követőit, rajongóit, akik hálásak ezért. Változatos, érdekes tartalmak ezek, és sokszor számunkra is remek tippeket adhat egy kiránduláshoz, vagy egy randevú helyszínének.

A modell imádja az állatokat, és a kutyája nagyon nagy forma. Ez pedig egy olyan plusz, ami nagyon is Timi neve mellett szól. Akinek ilyen fontosak az állatok és a kutyája, az igen mély érzésekről vall. Nemrég például együtt fürdőztek a nagy forróságban. Érdemes megnézni , hogy Licsi mennyire boldog.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/az-exatlon-hungary-sztarja-bombasztikus-formaban-van/

Micsoda fordulat: Magyar Péter örülne, ha Vitézy Dávid lenne a főpolgármester-helyettes, a Kutyapárttal is szövetkezne

Mint kiderült, Magyar Péter, Vitézy Dávid és Kovács Gergely nemrég titokban tárgyalt egy esetleges koalíció lehetőségéről.