Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,59 Ft
Euró
401,33 Ft
Font
479,53 Ft
Bitcoin
62,812 $

Milliós bírságot kaptak az illegális gyorsulásra készülő autósok Pest vármegyében

A tunergépek tulajdonosai sem érezhették magukat biztonságban.

...svg content...Fotó: police.hu
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

Illegális gyorsulási versenyek résztvevőig és átalakított járművek tulajdonosait szűrték ki a Pest vármegyei rendőrök a hétvégén a Nemzeti Közlekedési Hatóság munkatársaival közösen.

Az akcióban mintegy 124 járművet ellenőriztek, 30 esetben nem megfelelő műszaki állapot miatt pedig csaknem 1.050.000 forintnyi bírságot osztottak ki – írja a police.hu. Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

Repkedtek a bírságok

Emellett 12 forgalmi engedélyt is bevontak, továbbá három alkalommal szabálysértési eljárás indult jármű engedély nélküli átalakítása miatt, két járművet pedig soron kívüli műszaki vizsgára rendelték, szintén engedély nélküli átalakítás okán.

Azt a két fiatalt is megbírságolták 30 ezer forintra, akik a felsorakozott, versenyre készülő autósokat indították volna. Az eseményre, mely végül természetesen elmaradt, sokan lettek volna kíváncsiak, mint a rendőrség által megosztott fotókon is látszik.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság kiemelte, hogy a jövőben is terveznek hasonló akciókat.

Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Gázrobbanás történt egy 10 emeletes tapolcai társasház harmadik emeletén

Egy harmadik emeleti lakásban történt a gázrobbanás, ami miatt 198 embernek azonnal el kellett hagynia az épületet.

Kikapott a Ferencváros a Pakstól a NB1-ben, Böde is betalált

Először kapott ki a Fradi az NB1-ben, az előző szezon nagy riválisa tett keresztbe a címvédőnek, akik így is maradnak az élen.