Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,077 $

Luka Modric megunta a jövőjét firtató kérdéseket

A soron következő válogatott mérkőzések után dönti el, hogy folytatja-e a karrierjét.

...svg content...ar-Rajján, 2022. december 9. Zlatko Dalic horvát szövetségi kapitány (b) és játékosa, Luka Modric, miután Horvátország 4-2-re gyõzött a katari labdarúgó-világbajnokság negyeddöntõjében játszott Horvátország-Brazília mérkõzés 1-1-re végzõdött hosszabbítása utáni büntetõpárbajban az ar-rajjáni Egyetemvárosi Stadionban 2022. december 9-én. MTI/EPA/Friedemann Vogel
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A Hollandia elleni Nemzetek Ligája mérkőzés előtti sajtótájékoztatón ismét a klubpályafutásával kapcsolatos kérdést szegeztek Luka Modrichoz, aki ezúttal már kissé türelmetlenebbül reagált – számolt be róla a Marca.

„Már sokszor elmondtam, hogy mit akarok, és nem szeretném megismételni. A hangsúlyt a válogatottra helyezem, a gondolataim a Hollandia elleni mérkőzésen járnak, ha ennek vége, majd beszélhetünk a Real Madridról” – zárta rövidre a témát Modric. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

„Mindig élvezet, amikor a válogatottban játszatok, és minden alkalommal kiteljesedettnek érzem magam. Az a tény, hogy karrierem végéhez közeledek, nem ok arra, hogy ez másképp legyen. Amíg tudok segíteni, addig nincs okom, hogy visszavonuljak” – tette hozzá.

Ezek a mondatok megerősítik Modric szándékát, miszerint a Real Madridnál tervezi a folytatást. Azonban várhatóan már csak egyetlen szezonra szóló szerződést kap a Blancóktól 37 éves, világbajnoki ezüst- és bronzérmes veterán játékos.

Modric a hollandok elleni mérkőzés kapcsán elmondta, hogy nehéz dolguk lesz, hiszen egy fiatal és tehetséges csapat ellen játszanak idegenben. Ugyanakkor kiemelte, hogy tele vannak lelkesedéssel, akarattal és energiával.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.