Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,59 Ft
Euró
397,78 Ft
Font
471,06 Ft
Bitcoin
66,640 $

Köllő Babett elárulta, mi a Sztárban sztár leszek! sikerének a titka

Véleménye szerint pont úgy állt össze ez a csapat, hogy erősítik egymást és a másik jó oldalát hozzák ki, de az is sokat segít, hogy humorosak, ami elengedhetetlen egy ilyen műsornál.

...svg content...Fotó: Instagram/TV2
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Köllő Babett ismét visszaült a zsűriszékbe, ami azzal is egyet jelent, hogy komoly céljai vannak a Sztárban sztár leszek! válogatóit illetően. Erről mesélt most a kamerák előtt, így több dolog is kiderült a tv2play.hu oldalára feltöltött előzetesből.

Elmondása szerint eltelt azért egy kis idő, mióta mindannyian egymás mellett ültek a zsűriszékekben, ám amikor újra találkoztak és egymásra néztek, olyan érzés volt, mintha csak körülbelül 3 hét telt volna el. Soron kívül Medián: érdekes különbség mutatkozott meg a Fidesz, a DK és a Tisza Párt szavazói között

„Én azt gondolom, hogy baromi jó a kémiánk. Gyakorlatilag mindenkinek megvan a maga feladata, ami nincs kimondva, hanem a személyiségünkből fakad. És valahogy úgy állt össze ez a négyes csapat, hogy erősítjük egymást. Mindenkinek a jó oldalát hozza ki”

– fogalmazott.

Majd arra utalt, az is sokat segít, hogy viccesek, humorosak, ami mindenképp kell egy műsor sikeréhez. De azt is elismerte, hogy az eddigi tapasztalatai alapján úgy döntött, „inkább óvatosabban választja meg a karaktereket”, elsősorban azokat, akikben tényleg lát valamit.

Kiderült, mi jelenleg Magyar Péter legnagyobb kihívása, várja az emberek döntését

Magyar Pétert egyre többen igyekeznek meggyőzni arról, hogy vállaljon munkát az Európai Parlamentben, és most pontosan erről kérdezi meg az embereket.

Medián: érdekes különbség mutatkozott meg a Fidesz, a DK és a Tisza Párt szavazói között

Az eredmények alapján Magyarék szavazóinak fele 40 év alatti, Orbánék és Gyurcsányék táborának közel kétharmada 50 évesnél idősebb.

Gyerekekkel teli busz ütközött össze egy kamionnal Romániában, sokan megsérültek

Összesen 57 ukrán állampolgár utazott a buszon, köztük 42 kiskorú személlyel, akik hétfőre virradó éjszaka ütköztek össze egy kamionnal Tariverde és Baia között.