Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,438 $

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty: egy új befejezést is tartogat a kiegészítő

A Cyberpunk 2077 Phantom Liberty DLC-vel kapcsolatos legújabb bejelentésből derült ki, hogy a kiegészítő egy új endinget is tartogat a játékosok számára.

...svg content...Fotó: CD Projekt Red
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Cyberpunk 2077 rajongói már tűkön ülve várták a legújabb információkat a közelgő kiegészítőről, mely bár az egyetlen lesz, nagy valószínűséggel rendkívüli izgalmakat tartogat: a fejlesztők nemrég elárulták, hogy a DLC különböző befejezésekkel érkezik, így egy egészen új endinget is láthatunk majd az alapjátéknál.

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, nemrég hivatalosan is bejelentették, hogy a Cyberpunk 2077 Phantom Liberty szeptember 26-án debütál. A DLC egészen új történeteket hoz magával, a cselekmény pedig Night City egy eddig felfedezetlen kerületében, Dogtownban játszódik majd. Soron kívül Záporok és zivatarok várhatók pünkösdhétfőn, néhol még jégeső is lehet

Keanu Reeves visszatér, Idris Elba bemutatkozik

Nagy öröm a rajongók számára, hogy Keanu Reeves visszatér Johnny Silverhand szerepében, továbbá Idris Elba is megjelenik a kiegészítőben, aki Solomon Reedet alakítja. Ezen felül a stúdió arról is beszélt, hogy mire számíthatnak még a játékosok.

A CD Projekt Red a WCCFTech-nek adott friss interjújában beszélt a Cyberpunk 2077 közelgő tartalmáról, olyan részletekbe merülve el, mint a kiegészítő terjedelme, de arra is kitértek, miért éppen Idris Elbára esett a választás, hogy megformálja Solomon Reedet.

Gabe Amatangelo játékigazgató és alelnök azt is elárulta, hogy a Phantom Liberty hol fog játszódni az alapjátékhoz képest, megerősítve, hogy az új történet annak „közepén” fog történni. A továbbiakban arról is beszélt, hogy az új tartalomnak „különböző befejezései” lesznek a történet során történtek alapján, hozzátéve, hogy attól függően, hogy a DLC hogyan ér véget, az alapjátékhoz is egy új befejezést lehet majd feloldani.

Az alkotók természetesen nem kívánták részletezni, hogy ez a bizonyos befejezés mit tartogat, ám e kijelenték azt sugallják, hogy a CD Projekt Red nem akarja magára hagyni Night Cityt. A fejlesztés és a megjelenést megelőző marketing során a Cyberpunk 2077 egyértelmű aduásza Keanu Reeves volt, akit minden promóanyag központi szerepébe helyeztek, így a hype is érthető módon igen magas szintekre emelkedett.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.