Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,056 $

Napok óta nem találnak egy sátoraljaújhelyi nőt

A hétvégén veszett nyoma a 34 éves nőnek.

...svg content...Fotó: police.hu
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Budai Erzsébet június 10-én otthonából távozott ismeretlen helyre, keresése eddig még nem vezetett eredményre, ezért a rendőrség a lakosság segítségét is kéri.

Mint írták a 34 éves nő megközelítőleg 150 centiméter magas, erősen telt testalkatú, barna hajú – számolt be róla a police.hu. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a képen látható személlyel kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. A névtelenség megőrzése mellett is tehetnek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán.

Fotó policehu

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.