Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,28 Ft
Euró
394,94 Ft
Font
465,84 Ft
Bitcoin
60,765 $

A sofőr családja szerint a 12 gyerekes asszony már halott volt, amikor elgázolták

Az áldozat rokona viszont azt állítja, hogy ez nem így történhetett, illetve feltételezi, hogy a gázoló édesanyja így akarja védeni a fiát.

...svg content...Fotó: Unsplash
Baleset
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Ahogy korábban beszámoltunk róla, megdöbbentő baleset történt szombat este Tiszavasváriban, amikor a Szilágyi út és a Vasvári Pálé utca kereszteződésében egy 22 éves férfi eddig tisztázatlan körülmények között áthajtott egy 43 éves nőn.

Az áldozat olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, ám azt egyelőre nem tudni pontosan, miért feküdt az úttesten. A tragédia után 12 gyermeke és 2 unokája gyászolja az elhunytat, B. Verát.

Az egyik közeli rokon a Ripostnak nyilatkozva elmondta, hogy semmi biztosat nem tudnak a tragédiáról, de a nővel volt valaki, aki láthatta a balesetet. Elmondása szerint ez a személy együtt sétálgatott és italozott Verával, illetve abban bízik, hogy hamarosan előkerül.

„Úgy tudjuk, hogy nem volt nagyon berúgva, így nem valószínű, hogy ezért feküdt le az útra. Mindenesetre keressük a szemtanút, aki aznap este vele volt, hogy tisztázza a helyzetet!”

– mondta a rokon.

Sokkot kapott a gázoló

A lap információi szerint a 22 éves férfi hazafelé tartott, és ugyan észrevette az úton fekvő Verát, de már nem tudott megállni, elgázolta a nőt. A történtek után a sofőr sokkot kapott, elsőként a nagybátyját hívta, aki a helyszínre sietett és azonnal kihívta a mentőket.

Az áldozat rokona szerint a sofőr anyja korábban azt írta a Facebookon, hogy Verát agyonverte az élettársa, és már halott volt, amikor a fia átment rajta. A rokon kiemelte, ez nem igaz, hiszen az említett személy otthon aludt.

„Egyszerűen csak menteni akarta a fiát, aki elgázolta Verát. Ismerjük a sofőr családját már korábbról. A baleset után a rokonságból fel is vették velük a kapcsolatot”

– tette hozzá a rokon. Mindemellett az is kiderült, hogy a rendőrség halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Joe Biden elismerte a vereséget Donald Trump ellen a televíziós vitán

Annak ellenére, hogy Joe Biden leszerepelt az első televíziós vitán Donald Trump ellen, nem hajlandó lemondani.

Orbán Viktor szerint az Európai Unió is lejtmenetbe került, de nem adja fel

Orbán Viktor miniszterelnök hangsúlyozta, a háborúpárti paktum ellenére is folytatják az európai jobboldal együttműködésének kiépítését.