Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,71 Ft
Euró
387,46 Ft
Font
450,61 Ft
Bitcoin
61,281 $

Kulcsár Edina háromgyermekes édesanyaként már nem indulna szépségversenyen

A mindig csinos és szép egykori szépségkirálynő őszintén beszélt arról, hogy 23 évesen abszolúte újra belevágna a szépségversenyek világába, de most, 33 évesen már nem.

Fotó: Versenyzők a Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségverseny sajtótájékoztatóján a budapesti Fröccsterasz vendéglátóhelyen 2019. május 29-én. A tájékoztatón bemutatták az idei verseny húsz indulóját, akik közül 16-an mérkőznek meg a Miss World világverseny hazai döntőjében. Idén hatodszor választják meg Magyarország Szépét; a showműsorral egybekötött verseny döntőjét élőben közvetíti a Duna Televízió és a Duna World csatorna június 23-án. A második sorban Koroknyai Virág, Miss World Hungary 2017 (b6), Kulcsár Edina, Miss World Hungary 2014 (b7), és Szarvas Andrea, Miss World Hungary 2018 (b8). MTI/Kovács Tamás
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Vasárnap rendezték meg a Miss World Hungary döntőjét, ami egyrészt nagyon látványos és izgalmas volt. Sok híresség jelent meg a helyszínen, köztük Jákob Zoltánnal, aki szintén a zsűrit erősítette.

Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília versenyigazgatóként felügyelte az eseményt, szintén rendkívül csinosak voltak. Korábbi szépségkirálynők is megjelentek a döntőn, Gelencsér Timit még a kifutón is láthattuk. Soron kívül Hétfőtől indul az előszezoni menetrend, több vonatot biztosít a MÁV a Balatonhoz

Kulcsár Edina is sokat tudna mesélni az élményeiről, hiszen közel 10 esztendővel ezelőtt ő kaphatta meg a koronát, ami az egész életére nagy hatással volt. Azóta háromgyermekes édesanyának mondhatja magát.

A Femcafe.hu-nak adott interjújában beszélt arról, hogy háromgyermekes édesanyaként már nem venne részt szépségversenyen, jó otthon lennie a gyerekeivel és a férjével, de 23 évesen újra belevágna.

Hosszú ideje dolgozik zsűriként a versenyen, ami mondhatni rutinná vált számára. Remekül érezte magát a döntő alatt, és az egyik legcsinosabb nőként jelent meg, remek formának örvend, és ragyog a boldogságtól.

Véletlen felfedezés hozhatja el a szuperakkumulátorok rég várt korszakát

Mindent megváltoztathatnak az új fejlesztésű kondenzátorok.

Orbán Viktor halat fogott (videó)

Orbán Viktor miniszterelnök egy újabb aktív programon vett részt, hamar sikerült halat fognia az egyik közeli horgászterületen.