Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,97 Ft
Euró
387,76 Ft
Font
450,56 Ft
Bitcoin
62,830 $

Gyönyörű és különleges ruhát viselt Kárpáti Rebeka a Miss World Hungary döntőjén

Kárpáti Rebeka is boldogan mondott igent a meghívásra, közelről figyelhette a Miss World Hungary döntőjét.

Fotó: A versenyzők egy-egy magyar divattervező kollekciójában lépnek színpadra a kreatív touron, a Magyarország Szépe Miss World Hungary verseny döntőjén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai gyártóbázisán 2023. június 11-én. A szépségverseny győztese képviselheti Magyarországot a nemzetközi Miss World világdöntőn. MTI/Vasvári Tamás
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról már mindenki értesülhetett, vasárnap este ismét szépségkirálynőt választottak Magyarországon. Egy fiatal és nagyon csinos nő lett a befutó, akire most sokan irigykedhetnek, de nyilván azok a kommentek sem maradtak el, amik szerint mást kellett volna választani.

Ez mindig így megy a közösségi médiában, rendre lesznek elégedetlen emberek, és nyilván az irigység is szerepet játszhat a negatív vélemények megformálásban. Sajnálatos módon egyes emberek valóban így működnek, nem lehet mit tenni. Soron kívül Itt a videó az adácsi vonatbalesetről, kamionnal hajtott a vonat elé

Az esemény remek hangulatban telt, Sarka Kata is nagyon csinos ruhában jelent meg, akárcsak Rogán-Gaál Cecília. Az ember csak kapkodhatta a fejét a hírességek láttán, ez is csak tovább emelte az esemény fényét.

Korábbi szépségkirálynők is tiszteletüket tették a döntőn, köztük Gelencsér Timivel és Kulcsár Edinával. Mindketten nagyon sokat köszönhetnek a királynői címüknek, ami gyakorlatilag megváltoztatta az életüket.

Kárpáti Rebeka sem akarta kihagyni a Miss World Hungary döntőjét, és egy csodaszép ruhában állt ki a fotósok elé. Rebeka is nagyszerűen érezte magát, és nem kérdés, hogy az egyik legcsinosabb nő volt.

Szentkirályi szerint ámokfutás, elmebaj és káosz, amit Karácsony csinált

Szentkirályi Alexandra is egyre erősebb jelzőket használ Karácsony Gergely munkájának jellemzésekor, most épp a közlekedés kapcsán.