Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,44 Ft
Euró
387,15 Ft
Font
451,32 Ft
Bitcoin
65,769 $

Ismét felfelé lódul az üzemanyagok ára

Az előző heti stagnálás után újból drágulás jön.

...svg content...Fotó: unsplash
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

Szerdától a benzin és a gázolaj ára egyaránt emelkedik. A benzin esetében a nagykereskedelmi ár bruttó 3 forinttal nő, míg a gázolajért bruttó 5 forinttal kell többet fizetne a töltőállomásoknak

Így a hét közepétől várhatóan a kiskerárak is módosulnak, mellyel 579 forint lehet a 95-ös benzin literenkénti átlagára, a gázolajé pedig 559 forint/liter – számolt be róla a holtankoljak.hu. Soron kívül Nyilatkozott a TEK Orbán Viktor védelméről a Robert Fico elleni merénylet után

Az átlagárak május közepén érték el a mélypontot, akkor a benzint 557, a gázolajat pedig 542 forintos árakon tankolhattuk, azóta hol növekedés, hol stagnálás jellemzi az üzemanyagok árának alakulását.

Mint arról korábban beszámoltunk, amennyiben a 2024-es költségvetési tervezet pontjai megvalósulnak, úgy a jövedéki adó emelése miatt a következő év elejétől jelentősen nőhet az üzemanyagok ára.

Orbán Viktor Robert Ficóról: „Jelenleg az életéért küzd, élet-halál között van”

Több szempontból is fontos lenne Robert Fico mihamarabbi felépülése, Magyarország számára is, amiről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt egy reggeli interjújában .