Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,46 Ft
Euró
394,74 Ft
Font
466,06 Ft
Bitcoin
62,315 $

Eltűnt egy barátnőjét meglátogató 23 éves nő Budapesten

A 23 éves nő a barátnőjét látogatta meg Budapesten, ahonnan nem tért haza, jelenleg is keresi a rendőrség.

...svg content...Fotó: police.hu
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A rendőrség beszámolója szerint Csürke Christina Preciousmarie 23 éves, aki június 10-én egy barátnőjét látogatta meg Budapest XVIII. kerületében, ahonnan már nem tért haza, ismeretlen helyre távozott.

A rendőrök jelenleg is keresik a fiatal nőt, és a lakosság segítségét kérik, hogy minél hamarabb megtalálják. Csürke Christina Preciousmarie körülbelül 140 centiméter magas, fekete hajú, sötétbarna szemű, eltűnésekor fehér cipőt viselt. Soron kívül Nem volt még ilyen meleg az első félév Magyarországon a 20. század kezdete óta

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki Csürke Christina Preciousmarie tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon – írja a police.hu.

Fotó: police.hu

Karácsony rengeteg traffipaxot ígért Budapesten, csak egy működik közülük

Mindössze egyetlen darab működik azon traffipaxok közül Budapesten, amikre még Karácsony Gergely tett ígéretet.

Emberek röpködtek az utastérben, miután erős turbulenciába került a Boeing egyik gépe

Legalább 30 utas megsérült, amikor az Air Europa Madrid és Montevideo között közlekedő Boeing 787-9 Dreamliner repülőgépe heves turbulenciába került az Atlanti-óceán felett.