Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,056 $

Horváth Éva castingokra jár, a Farm VIP vezetésére is esélyes volt

Elmondása szerint máig nagy szerelme a műsorvezetés, így nem adja fel, továbbra is jár majd válogatásokra.

...svg content...Fotó: Instagram/Horváth Éva
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Horváth Éva a Palikék Világa by Manna Hová tűnt? című adásában a családjáról, a bali életükről és a jövőbeli terveiről mesélt, de arra is kitért, hogy már a gyermekei születése előtt érezte, hogy kinőtte a bulizós éveit, semmi szüksége az efféle kikapcsolódásra.

„Elmentem egy partira és körbenéztem, hogy úristen, ugyanazok az emberek támasztják a bárpultot, jobb kézzel, bal kézzel. Ugyanazt a koktélt isszák… és így, hol vagyok? Ez az én világom? Tehát nem. Ott nekem már volt egy ilyen, hogy vége ennek az egésznek, én erre már nem vagyok kíváncsi” Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

– mondta.

A szépségkirálynő hozzátette, a gyerekekkel egy teljesen más, új értelmet kapott az életük, de egy cseppet sem bánják, ennek így kellett lennie. Nemrég például egy partira is elhívták, de belegondolt, hogy akkor sminkest és fodrászt kellene hívnia, ruhát varratnia, ezért inkább visszautasította a lehetőséget.

Majd arról is kérdezték, miért szakadt félbe a műsorvezetői pályája, s itt elmondta, hogy nagyon is szeretne visszatérni a korábbi munkájához, ezért az utóbbi időszakban több castingra is elment – számolt be a 24.hu.

„Volt olyan, ahol az utolsó kettőben voltam benne. Nem tudom, említsek-e konkrét műsort. Az egyik a Farm VIP, a másik a Troll a konyhában. Utóbbinál például nem találtak mellém fiú műsorvezetőt. Ezen múlott”

– fogalmazott Horváth Éva. Majd arra utalt, máig nagy szerelme a műsorvezetés, így nem adja fel, továbbra is jár majd válogatásokra.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.