Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,64 Ft
Euró
391,84 Ft
Font
458,01 Ft
Bitcoin
62,850 $

Carmen Electra 51 évesen is bárkit, bármikor zavarba hoz

Carmen Electra-ra is másképpen hat az idő, amit nem nehéz látni, egy igazán elbűvölő személyiségről beszélünk.

Fotó: Instagram/Carmen Electra
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Carmen Electra egy igazi ikon, akiért a mai napig rajonganak a férfiak. Hiába múlt már el 50 esztendős, továbbra is rendkívül fiatalos, és bármikor, bármelyen helyzetben zavarba tudja hozni az embert.

Április végén ünnepelte az 51. születésnapját, ami szintén emlékezetes lehetett számára. A 160 centiméteres szépség egykor Dennis Rodman szereleme volt, még a 90-es évek végén, de a kapcsolatuk nem tartott sokáig. Soron kívül A hét első felében napsütés, a második felében esős és szeles lesz az idő

Később Dave Navarro, majd Rob Patterson oldalán láthattuk. Volt pár rosszul sikerült kapcsolata, ám az élet ilyen, mindenkivel megesik, nehéz megtalálni azt a felünket, akivel szívesen leélnénk az életünket.

Ettől függetlenül Carmen egy nagyon is boldog, pozitív személyiség, aki imádja az életét, imád élni, új dolgokat megismerni. A szexi fotók és videók sem állnak tőle távol, előszeretettel használja a közösségi médiát.

Az alább látható felvétel is maximálisan bizonyítja, hogy egy rendkívül vonzó nő a világhírű színésznő, aki modellként és televíziós személyiségként, valamint énekesként és táncosként is bizonyított.