Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,02 Ft
Euró
392,77 Ft
Font
458,56 Ft
Bitcoin
63,803 $

Majka: „A színpadon még jobban értékelem az óriási utat, amit bejártam”

Majka pontosan tudja, honnan jött, nem feledkezett meg róla, és igazán hálás azért, amit eddig elért az életében.

Fotó: Instagram/Majoros Péter
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Majka nagyon nagy utat járt be az életében, a magánéletében és a karrierjében. Keményen meg kellett küzdenie azért, hogy itt tartson, és a sikerei csak azt bizonyítják, hogy jó abban, amit csinál, többek között a zeneiparban is.

Minden adott számára ahhoz, hogy boldog életet éljen, jelenleg a Sztárban Sztár leszek! 2023-as évadát forgatja a TV2-vel. A nagy négyes maradt a helyén, és Tilla kulisszák mögötti videóinak köszönhetően láthatjuk, remek a hangulat a stúdióban. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

Majka már számtalan forgatáson van túl, mindez rutin számára, de eddig minden évadban érték komoly meglepetések. Valószínűleg ez most sem lesz másképp, sokan várják a válogatók levetítését a TV2 képernyőjén.

A híres rapper hangsúlyozta, akármilyen messzire is jutunk az életünkben, sose felejtsük el, honnan jöttünk. Hozzátette, a színpadon még inkább értékeli azt az óriási utat, amit bejárt az évek alatt.

„Akármilyen messzire juttok, sose felejtsétek el, honnan jöttetek. A színpadon még jobban értékelem az óriási utat, amit bejártam.” – írta a posztjában Majka a hétvége előtt, ami egyelőre nem a napsütésről szól.