Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,21 Ft
Euró
391,08 Ft
Font
457,87 Ft
Bitcoin
60,272 $

Orbán Viktor: „Erőszakkal akarnak bevándorlóországot csinálni Magyarországból”

A magyar miniszterelnök továbbra is kiáll a korábbi nézete mellett, és nem engedi, hogy Magyarországra telepítsenek át migránsokat.

Fotó: Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a CPAC Magyarország kétnapos konzervatív konferencián a Bálna Budapestben 2023. május 4-én. A Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC) a jobboldal egyik legnagyobb nemzetközi tanácskozása. MTI/Koszticsák Szilárd
Európa

Takács Petra

Szerkesztő

Immáron évek óta rendkívül fontos kérdést jelent a migráció, és egyre több bűncselekményekről hallhatunk a migránsok részéről. Rengetegen érkeznek Európába, és ez csak egyre súlyosabbá válhat.

Komolyan kell venni a kérdést, és Orbán Viktor magyar miniszterelnök így is tesz. A határvédelem biztosított, már a határvadászok is nagyban segítik a határőrök munkáját, és számos embercsempészt fognak el, köztük illegális bevándorlókkal. Soron kívül Beismerte a gyógyszergyártó, hogy vérrögöt okozhat a Covid-oltóanyaga

Láthatjuk, hogy sokan erőszakosan lépnek fel, nem egy súlyos eset történt az elmúlt hónapokban. Magyarország kitart a nézete mellett, és Orbán erősen hangsúlyozta, hogy elfogadhatatlan, amit Brüsszel csinál.

„Brüsszel visszaél a hatalmával. Át akarják telepíteni Magyarországra erővel a migránsokat.” – üzent Orbán Viktor a Facebook oldalán péntek reggel. Hozzátette, amit Brüsszel csinál, az egyszerűen elfogadhatatlan.

„Ez elfogadhatatlan! Erőszakkal akarnak bevándorlóországot csinálni Magyarországból.” – tette egyértelművé a miniszterelnök, akinek valószínűleg még lesz pár vitája Brüsszellel, mely teljesen más nézeteket vall a kérdésben.