Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,981 $

Fokozott ellenőrzés várható a nyár folyamán a Balatonnál

A célok között szerepel a balesetmegelőzés, az illegális migráció elleni küzdelem és a közrend fenntartása.

...svg content...Fotó: Unsplash
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

A főkapitányság közleményéből kiderül, miszerint a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el a vármegye teljes területére 2023. június 21-én 0 órától 2023. augusztus 21-én 24 óráig.

Az ellenőrzés célja a turisztikai idény során fokozottan jelentkező rendészeti, bűnügyi, közlekedésrendészeti, idegenrendészeti és migrációs eseményekre tekintettel a közrend, közbiztonság fenntartása, a jogsértő cselekmények, a közlekedési balesetek, az illegális migrációhoz kapcsolódó jogsértések elkövetésének megelőzése, felderítése, illetve megszakítása – idézte a tájékoztatást a hirbalaton.hu. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Az Infostart azt is megjegyezte, miszerint a tó teljes déli része Somogy vármegyéhez tartozik, nagyjából a Zala folyó torkolatától Balatonvilágosig.

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.