Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Új magyar dalok szólnak a margitszigeti zenélő szökőkútnál, ezeket hallhatjuk

Márciusban több mint 20 ezren döntöttek arról, hogy mely zeneszámokat válogassák be.

...svg content...Fotó: A felújított margitszigeti szökőkút, amelyet 2013. július 1-jén avattak fel. Fotó: MTI/Illyés Tibor
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

Az enbudapestem.hu írta meg, miszerint a főváros 150. születésnapjára új, Budapesthez kapcsolódó dalokkal bővült a Margitsziget déli csücskében álló zenélő szökőkút repertoárja, ami azt jelenti, hogy szerdától már az új zenék is hallhatók.

Márciusban több mint 20 ezren döntöttek arról, hogy mely zeneszámokat válogassák be, amely alapján ők lettek a befutók: Budapest Bár Nékem csak Budapest kell, Animal Cannibals Budapest nyáron sokkal szabadabb, Wellhello Rakpart, Fábián Juli Like a Child, George Ezra Budapest. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A szavazási listára – a kivitelezővel egyeztetve – olyan dalok kerülhettek fel, amelyekhez látványos vízkép programozható, de az is kiderült, hogy a zenei programba a 8 legtöbb szavazatot kapott dalt válogatták be.

A nemzetközi vonalon George Ezra dala mellett tarolt a Guns N’ Roses Sweet Child O’ Mine című dala, a Coldplay-től a Paradise, de Andrea Bocelli Time To Say Goodbye áriáját is sokan szerették volna idén is hallani.

A speciális Budapest-blokk minden nap este hatkor indul és egy órán keresztül tart. A teljes dallista itt érhető el, amit minden nap reggel 10-től este 22 óráig hallgathatnak meg az érdeklődők, az újdonságok mellett a komolyzenei, gyerek-, pop- és rockdalokkal együtt.

@enbudapestem Az új zenék teljes listáját az enbudapestem.hu-n találjátok 📝 #budapest #enbudapestem #margitsziget #zeneoszokokut #ujlista #newmusoc #fy #fyp #menjenforyou #magyartiktok ♬ Rakpart

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.