Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,54 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
455,41 Ft
Bitcoin
57,371 $

Prosztatarákot diagnosztizáltak a The Witcher-játékok Geraltját alakító színésznél

A The Witcher videójátékokban Geralt hangját adó Doug Cockle Twitteren jelentette be, hogy prosztatarákos és azt tanácsolta az 50 év feletti férfiaknak, hogy vizsgáltassák ki magukat.

CD Projekt Red
Konzol/Videójátékok

Takács Petra

Szerkesztő

Előzmény:

 

Az 50 éves Doug Cockle, színész, aki a The Witcher játékokban Geralt hangjaként ismert, Twitteren bejelentette, hogy „kifejlett prosztatarákja” van. A bejelentést követően a rajongók egy emberként biztosították támogatásukról, írja a Gamespot.

Cockle azért döntött úgy, hogy felvállalja a diagnózist, hogy húszezer követője révén segítsen felhívni a figyelmet arra, milyen fontos az 50 év feletti férfiaknak a szűrővizsgálatok elvégzése. Elmondása szerint „gőze sem volt” arról, hogy rákos és az éves vizsgálatán állapította meg orvosa, hogy ebben a betegségben szenved. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Cockle a The Witcherben, a The Witcher: Assassins of Kingsben és a The Witcher 3: Wild Huntban is elvállalta Geralt szerepét, az azonban még kérdéses, hogy a már készülő negyedik részben is ott lesz-e, mivel a karakter története a harmadik játékkal véget ért.

Ami a Netflix-sorozatot illeti, június 29-ével visszatér a The Witcher a képernyőkre, ez lesz az utolsó évad, amelyben Henry Cavillt láthatjuk Geralt szerepében, a negyedikben a helyét Liam Hemsworth veszi majd át.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.