Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,20 Ft
Euró
385,37 Ft
Font
449,24 Ft
Bitcoin
65,066 $

Marsi Anikó és férje vidéken kezdtek új életet, itt vették meg az álomházukat

Először Siófokon nézelődtek, de ott annyira drága volt minden, hogy ezt a tervet végül elvetették, máshol kezdtek keresgélni.

...svg content...Fotó: Unsplash/Emese Sélley
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Marsi Anikó és férje Balatonfűzfőn vásároltak nyaralót, egy számukra igazán különleges helyen, ugyanis majd’ egy évvel ezelőtt a családi fészküktől nem messze mondták ki a boldogító igent, az utóbbi időben pedig lelkesen vetették bele magukat a felújításba.

„Az eredeti tulajdonos hátulra még két kicsi házat is épített, valószínűleg nyaralókat fogadott. Nem bontjuk le, azt is kipofozzuk, jó lesz a fiúknak vagy szaunának vagy mosókonyhának. Az épület masszív, hála Istennek, jól megépítették, kőműves volt az előző tulajdonos” Soron kívül Donáth Annát sokkolták a Robert Fico elleni merényletről megjelent kommentek

– mondta a műsorvezető.

A kertben toszkán hangulatot teremtettek, a házban leverték a falat és festettek, légkondicionálót szereltek fel, bútorokat renováltak, és még sorolhatnánk. Közben Gyarmati Gábor még iskolába is járt, hogy kitanulja az ácsmesterséget, így a párja rendkívül büszke rá – írta a Blikk.

Anikó azt is elárulta, hogy először Siófokon nézelődtek, de ott annyira drága volt minden, hogy ezt a tervet végül elvetették. A rózsaszínre festett, emeletes házat a Hot! magazinban mutatták meg, de az is kiderült, hogy a véletlen folytán, egy kocsikázás során bukkantak rá, amit egy cseppet sem bánnak.

„Nagyon szeretünk itt lenni, és ugyan a pesti lakásunkat nem adtuk fel, itt olyan békés csend van, tiszta a levegő… szóval imádjuk. Vonattal is lejárok, nem hosszú a menetidő. Olyankor Gábor kijön elém az állomásra, és máris itthon vagyunk”

– fogalmazott a TV2 műsorvezetője.

Putyin és Biden is megszólalt a Fico elleni merénylet után, aki magánál volt

Joe Biden amerikai elnök és Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke szinte egyszerre reagált a Robert Fico elnök elleni merényletre.