Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Szexi fotók készültek Horváth Éváról a hazatérését követően

Horváth Éva nem felejtett el modellkedni, még mindig nagyon szexi fotókat lehet készíteni róla, amire büszke lehet.

...svg content...Fotó: Instagram/Horváth Éva
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Egy ideje mindenki tudhatta, hogy Horváth Éva hamarosan hazatér a hosszabb távollétét követően Baliról. A családjával közösen költözött ki, és úgy tűnt, hogy hosszú távra terveznek, most viszont Éva hazatért.

A honvágy mindig erős, hiszen itt élnek a családtagok, a barátok, és szinte minden Magyarországhoz köti. Ugyanakkor nem örökre intettek búcsút Balinak, ahol rendkívül vonzó fotók is készültek a magyar modellről. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Nem sokkal a hazatérését követően Éva jelentkezett az oldalán, és kihasználta, hogy jó idő volt. A következő napokban ez már nem lesz így, sok eső fog esni, ami kissé kiábrándító, de már hozzászokhattunk ehhez.

A híres modell szereti a mezőket, a pipacsot, és most összekötötték a kettőt, remek fotók készültek Éváról. Még mindig tüzes, hiába vannak, akik mást állítanak, és mindig igyekeznek őt kritizálni.

„Mennyire hiányoztak már ezek a csodás mezei virágok. A pipacs pedig nagy kedvencem.” – írta a posztjában Évi, aki megosztott pár képet a fotózásról, és reméljük, hogy lesznek még hasonló pillantok.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.