Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
364,41 Ft
Euró
394,54 Ft
Font
466,85 Ft
Bitcoin
56,535 $

Botrány: őrizetbe vett nő karjaiban lógott egy gyermek egy teherautó rácsos ajtaján

A megdöbbentő incidens a Dominikai Köztársaságban történt, az eset pedig széles körű felháborodást váltott ki az országban.

...svg content...Fotó: Unsplash/Lucas Metz
Dél-Amerika
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A CNN jelentése szerint meghökkentő felvételek láttak napvilágot arról, ahogy egy őrizetbe vett nő karjaiban lógott egy gyermek egy kormányzati teherautó rácsos ajtaján keresztül a Dominikai Köztársaságban.

A közösségi médiában futótűzként terjed a felvétel: a szombaton Santo Domingo településen készült videón jól látható, ahogy a gyermek lelóg egy mozgó bevándorlási ellenőrző teherautó hátuljáról, édesanyjába kapaszkodva:

A gyermeket a jelek szerint csak egy, a járműben tartózkodó nő tartja vissza a zuhanástól, akinek karjai átnyúlnak az ajtó rácsain. A kormányzati teherautó hátsó platóján, a gyermek mellett ülő bevándorlási ügynök látszólag beszél, miközben kinyújtja a kezét, és a gyermek vállára teszi.

Az ország migrációs igazgatója, Venancio Alcántara közleményében „nyugtalanító és szívszorító incidensnek” nevezte az esetet, hétfőn pedig a migrációs ügynökség hétfőn közölte, hogy a teherautó hátsó ülésén látott ügynököt elbocsátották, megjegyezve, hogy mindössze 20 napja dolgozott az ügynökségnél..

Azt is megosztották továbbá, hogy a haiti állampolgárságú nőt azután engedték el, hogy az ügynökök tudomást szereztek a meghökkentő incidensről.

Egymás megműtésére is képesek a hangyák, antibiotikummal gyógyítanak

Persze nem úgy kell elképzelni, mint az embereknél, viszont egyetlen másik fajnál sem találkoztak még hasonlóval.

Egy eltűnt 16 éves lányt keresnek, életjele sem ad magáról

Eltűnése óta életjelet sem ad magáról az a 16 éves lány, akinek július 6-án veszett nyoma 12 óra körül Dióskálról. Ismeretlen helyre távozott, és jelenleg nem tudni, hol van, mit csinál, kik veszik körbe.